Tot 30% korting op de verkoopadviesprijs
Gratis verzending in Nederland en België bij een bestelling vanaf €75,-
Achteraf betalen op factuur middels Klarna

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Lima Hatcho miso bio (300 gr)

Lima Lima Hatcho miso bio (300 gr)
Merk: Lima
Artikelnummer: 41563

6,10 6,95 

5,60 Excl. btw

Op voorraad. Levertijd 2 - 4 werkdagen.

Achteraf betalen op factuur

binnen 14 dagen

Gratis verzenden in Nederland & België

vanaf €75,-

Eigen Afhaalpunt

Olgerweg 2A-5 te Groningen

Tot 30% korting

op de verkoopadviesprijs

Productomschrijving Lima Hatcho miso bio (300 gr)

Miso is een pasta van gefermenteerde soja (eventueel aangevuld met granen), die in het Verre Oosten al 1300 jaar bekend staat om zijn culinair belang en zijn weldadige invloed op de gezondheid. Hatcho Miso, een product waarvan de uitzonderlijk lange fermentatie 24 tot 30 maanden duurt, is één brok voedzaamheid. Alle kwaliteitsmiso's zijn rijk aan eiwitten, maar Hatcho Miso bevat nog eens 80 % meer eiwitten en 20 tot 25 % minder zout dan kwaliteitsmiso op basis van rijst of gerst. Deze unieke bron van essentiële aminozuren, mineralen en vitaminen, is arm aan calorieën en vetstoffen, en zeer rijk aan vezels.

Ingredienten:
SOJAbonen* 65%, water, zeezout, GERSTmeel* geroosterd, A. Oryzae.
*uit biologische landbouw

Allergeneninformatie:
Bevat soja en gluten.

Voedingswaarde per 100 gr:

Energie (kJ) 1029
Energie (kcal) 247
Vet 11,8 gr
> waarvan verzadigd 2 gr
Koolhydraten 7,3 gr
> waarvan suikers 0,6 gr
Voedingsvezels 8,8 gr
Eiwitten 23,4 gr
Zout 8,75 gr

Gebruik
Los een beetje hatcho miso op in kookwater en voeg het op het einde van de bereiding toe aan soepen, stoofpotjes en sauzen.

Fabrikant:
Lima NV
Groendreef 101
9880 Aalter
België

01-2016

 

Neem contact op over dit product

Neem contact met ons op

085 - 1300990

ma - vr: 08:30 - 16:00

Lees meer

Neem contact op over dit product

Neem contact met ons op

085 - 1300990

ma - vr: 08:30 - 16:00

Lima Lima Hatcho miso bio (300 gr)

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen