Tot 30% korting op de verkoopadviesprijs
Gratis verzending in Nederland en België bij een bestelling vanaf €75,-
Achteraf betalen op factuur middels Klarna

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Ma Vie Sans Bindmiddel voor brood en gebak glutenvrij bio (60 gr)

Ma Vie Sans Ma Vie Sans Bindmiddel voor brood en gebak glutenvrij bio (60 gr)
Merk: Ma Vie Sans
Artikelnummer: 5764

3,84 3,95 

3,52 Excl. btw

Op voorraad. Levertijd 2 - 4 werkdagen.

Achteraf betalen op factuur

binnen 14 dagen

Gratis verzenden in Nederland & België

vanaf €75,-

Eigen Afhaalpunt

Olgerweg 2A-5 te Groningen

Tot 30% korting

op de verkoopadviesprijs

Productomschrijving Ma Vie Sans Bindmiddel voor brood en gebak glutenvrij bio (60 gr)

Glutenvrij bio hulpmiddel bij het bakken Van brood of gebak

Ingredienten
Blonde psyllium* (Plantago ovata), acaciagom* (Acacia senegal).
*afkomstig van biologische landbouw.

- Vezelrijk.
- In Frankrijk vervaardigd in eigen afdelingen.

Voedingswaarde per 100 gr
Energie 13 kcal / 53 kJ
Vet 0,13 gr
- waarvan verzadigd < 0,13 gr
Eiwitten 1,8 gr
Koolhydraten 1,7 gr
- waarvan suikers 0 gr
Voedingsvezels 85,2 gr
Zout 0,625 gr

Gebruik
Om brooddeeg te verkrijgen met een goede vorm, soepel en met een luchtig broodkruim na het bakken: gebruik 1 opgehoopte koffielepel (ongeveer 5 g) Mix’Gom voor 200 g meel. Om een luchtig en zacht taartdeeg te verkrijgen, dat soepel blijft: gebruik ½ koffielepel Mix’Gom - zelfs 1 koffielepel als uw recept geen of weinig ei bevat voor 200 g meel. Om een koude vloeistof (saus, crème) in te dikken: gebruik 1 koffielepel per 200 ml, goed vermengen en enkele minuten laten rusten totdat de bereiding is ingedikt.

Fabrikant
Ekibio
ZA La Boissonnette
07340 PEAUGRES

05-2015

 

Neem contact op over dit product

Neem contact met ons op

085 - 1300990

ma - vr: 08:30 - 16:00

Lees meer

Neem contact op over dit product

Neem contact met ons op

085 - 1300990

ma - vr: 08:30 - 16:00

Ma Vie Sans Ma Vie Sans Bindmiddel voor brood en gebak glutenvrij bio (60 gr)

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen