U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
Merk: | Ma Vie Sans |
---|---|
Artikelnummer: | 7098 |
2,87 2,95
2,63 Excl. btw
Op voorraad. Levertijd 2 - 4 werkdagen.
Achteraf betalen op factuur
binnen 14 dagen
Gratis verzenden in Nederland & België
vanaf €75,-
Eigen Afhaalpunt
Olgerweg 2A-5 te Groningen
Tot 30% korting
op de verkoopadviesprijs
Glutenvrije fermenteerbaar quinoa-desem
Ingredienten
gedroogde en inactieve quinoa-* (40%) en rijst*-desem verkregen door natuurlijke fermentatie, geselecteerde gist.
*80% ingrediënten zijn afkomstig van biologische landbouw FR-BIO-01.
Deze desem kan gebruikt worden met maïsmeel, rijstmeel, quinoa meel, boekweitmeel of zelfs kastanjemeel…
Voedingswaarde per 100 gr
Energie 367 kcal / 1548 kJ
Vet 5,3 gr
- waarvan verzadigd 0,7 gr
Eiwitten 19,5 gr
Koolhydraten 55,4 gr
- waarvan suikers 4,7 gr
Voedingsvezels 9,8 gr
Zout 0,02 gr
Gebruik
Ingrediënten: 500 g glutenvrij meel + 25 g quinoadesem + 10 g zout + 1 eetlepel voor olijfolie + 450- 500 ml lauwwarm water.
1) Meng de ingrediënten in een kom met een houten pollepel om zo een soepel maar niet al te nat deeg te bekomen.
2) Doe dit deeg in een op voorhand ingevette cakevorm en laat 1/2 tot uur rijzen onder een natte doek (bij een temperatuur van 22°C).
3) De oven voorverwarmen tot 200-230°C (th 7-8).
4) Bak gedurende 30 tot 40 min.
Gemakkelijk met de hand te bereiden of met een brood-bakmachine met een speciaal glutenvrij brood progrma.
Tenminste houdbaar tot einde: zie op verpakking.
Fabrikant
Ekibio
ZA La Boissonnette
07340 PEAUGRES