Tot 30% korting op de verkoopadviesprijs
Gratis verzending in Nederland en België bij een bestelling vanaf €75,-
Achteraf betalen op factuur middels Klarna

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Mattisson Latte matcha gember - Ceylon kaneel bio (140 gr)

Mattisson Mattisson Latte matcha gember - Ceylon kaneel bio (140 gr)
Merk: Mattisson
Artikelnummer: MT2092

9,28 9,95 

8,51 Excl. btw

Op voorraad. Levertijd 2 - 4 werkdagen.

Achteraf betalen op factuur

binnen 14 dagen

Gratis verzenden in Nederland & België

vanaf €75,-

Eigen Afhaalpunt

Olgerweg 2A-5 te Groningen

Tot 30% korting

op de verkoopadviesprijs

Productomschrijving Mattisson Latte matcha gember - Ceylon kaneel bio (140 gr)

Latte matcha gember - Ceylon kaneel bio

Matcha is de enige groene theesoort waarbij het gehele theeblad in de vorm van poeder wordt gedronken. Deze blend is verrijkt met ceylon kaneel en gember en heeft een heerlijke zachte kruidige smaak. Heerlijk als vervanger van koffie of thee.

Ingredienten
Matcha* 50%, Ceylon Kaneel* 30%, Gember* 15%, Anijs* 5%
*biologisch (SKAL 027695)

Voedingswaarde per 100 gr

Energie 1195 kJ / 285,6 kcal
Vet 4,4 g
waarvan verzadigd 0,9 g
Koolhydraten 29,0 g
waarvan suikers 2,7 g
Vezels 33,3 g
Eiwitten 15,5 g
Zout 0,1 g
EGCg 3,06 g
L-theanine 0,71 g
Cafeïne 1,75 g

Gebruik
Per beker: 2 theelepels (8 gr) poeder oplossen in warm water of (plantaardige)melk, voeg de resterende warme vloeistof toe (max. 70 graden). Om de latte extra romig te maken kan deze ook in blender gemengd worden. Naar behoefte kan een zoetstof worden toegevoegd bijvoorbeeld honing, kokossiroop of kokosbloesemsuiker.

Koel, droog en afgesloten bewaren.

Fabrikant:
Mattisson Healthcare B.V.
Middenweg 16
3401 MB IJsselstein

Neem contact op over dit product

Neem contact met ons op

085 - 1300990

ma - vr: 08:30 - 16:00

Lees meer

Neem contact op over dit product

Neem contact met ons op

085 - 1300990

ma - vr: 08:30 - 16:00

Mattisson Mattisson Latte matcha gember - Ceylon kaneel bio (140 gr)

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen