U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
Merk: | Peak's |
---|---|
Artikelnummer: | A-100222 |
3,75 4,95
3,44 Excl. btw
Niet leverbaar.
Achteraf betalen op factuur
binnen 14 dagen
Gratis verzenden in Nederland & België
vanaf €75,-
Eigen Afhaalpunt
Olgerweg 2A-5 te Groningen
Tot 30% korting
op de verkoopadviesprijs
Peak`s Broodmix wit
Bakmix voor glutenvrij brood.
Ingredienten
Maïszetmeel
rijstmeel
SOJAmeel
verdikkingsmiddel (xanthaangom)
zout
Voedingswaarde per 100 gr | |
---|---|
energie | 1477 kJ/349 kcal |
vet | 2,9 g |
- waarvan verzadigd | 0,7 g |
- enkelvoudig onverzadigd | 0,7 g |
- meervoudig onverzadigd | 1,4 g |
koolhydraten | 73 g |
- waarvan suikers | 1,0 g |
voedingsvezel | 3,6 g |
eiwit | 5,9 g |
zout | 0,65 g |
Gebruik
Bereiding oven:
Doe 350 ml lauw water in een beslagkom en voeg toe: 450 g mix, 30 g margarine, 1 ei (vervanger), 15 g verse gist of 7 g gedroogde gist toe. Meng 5 minuten intensief met deeghaken. Beslag in bakvorm doseren (formaat 25x8x9 cm), laten rijzen bij ca. 30°C gedurende 45-60 minuten. Afbakken bij ca. 220°C gedurende 40 minuten. Na het afkoelen in plakken snijden.
Bereiding broodbakmachine:
Doe 350 ml warm water in de broodbakmachine en voeg toe: 450 g mix, 30 g margarine, 1 ei (vervanger) en 15 g verse of 7 g gedroogde gist. Selecteer een progrma waarbij het kneden, rijzen en bakken ongeveer 140 minuten (snel-progrma) duurt. Laat het brood afkoelen in de machine!
Op een koele, droge plaats bewaren.
Fabrikant
Peak's Free From
P.O. Box 50505
3007 JA Rotterdam
The Netherlands