U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
Merk: | Peak's |
---|---|
Artikelnummer: | A-101087 |
5,66 6,95
5,19 Excl. btw
Niet leverbaar.
Achteraf betalen op factuur
binnen 14 dagen
Gratis verzenden in Nederland & België
vanaf €75,-
Eigen Afhaalpunt
Olgerweg 2A-5 te Groningen
Tot 30% korting
op de verkoopadviesprijs
Peak's Broodmix wit
Bakmix voor glutenvrij brood.
Ingredienten
Maïszetmeel
rijstmeel
SOJAmeel
verdikkingsmiddel (xanthaangom)
zout
Voedingswaarde | per 100g | per 30 g: |
Energie (kJ) | 1477 | 443 |
Energie (kcal) | 349 | 105 |
Vet (g) | 2.9 | 0.9 |
waarvan verzadigd (g) | 0.7 | 0.2 |
waarvan mono-onverzadigde vetzuren (g) | 0.7 | 0.2 |
waarvan poly-onverzadigde vetzuren (g) | 1.4 | 0.4 |
Koolhydraten (g) | 73 | 21.9 |
waarvan suikers (g) | 1 | 0.3 |
Vezel (g) | 3.6 | 1.1 |
Eiwitten (g) | 5.9 | 1.8 |
Zout (g) | 0.65 | 0.2 |
Gebruik
Bereiding oven:
Doe 350 ml lauw water in een beslagkom en voeg toe: 450 g mix, 30 g margarine, 1 ei (vervanger), 15 g verse gist of 7 g gedroogde gist toe. Meng 5 minuten intensief met deeghaken. Beslag in bakvorm doseren (formaat 25x8x9 cm), laten rijzen bij ca. 30°C gedurende 45-60 minuten. Afbakken bij ca. 220°C gedurende 40 minuten. Na het afkoelen in plakken snijden.
Bereiding broodbakmachine:
Doe 350 ml warm water in de broodbakmachine en voeg toe: 450 g mix, 30 g margarine, 1 ei (vervanger) en 15 g verse of 7 g gedroogde gist. Selecteer een progrma waarbij het kneden, rijzen en bakken ongeveer 140 minuten (snel-progrma) duurt. Laat het brood afkoelen in de machine!
Op een koele, droge plaats bewaren.
Fabrikant
Peak's Free From
P.O. Box 50505
3007 JA Rotterdam
The Netherlands