U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
Merk: | Peak's |
---|---|
Artikelnummer: | A-101243 |
3,09 3,32
2,83 Excl. btw
Niet leverbaar.
Achteraf betalen op factuur
binnen 14 dagen
Gratis verzenden in Nederland & België
vanaf €75,-
Eigen Afhaalpunt
Olgerweg 2A-5 te Groningen
Tot 30% korting
op de verkoopadviesprijs
Peak`s Feeststol-/Rozijnenbroodmix glutenvrij
Glutenvrije broodmix met rozijnen.
Ingredienten
Gedroogde rozijnen 35%
maiszetmeel
melen: (rijst, maïs, soja)
dextrose
verdikkingsmiddel: xanthaangom
zout
kurkuma
Voedingswaarde | per 100 g: | per 35 g: |
energie | 1481 kJ/354 kcal | 518 kJ/124 kcal |
vetten | 2,5 g | 0,9 g |
- waarvan verzadigde vetzuren | 0,4 g | 0,1 g |
koolhydraten | 72,3 g | 25,3 g |
- waarvan suikers | 28,2 g | 9,9 g |
vezels | 6,1 g | 2,1 g |
eiwitten | 6,6 g | 2,3 g |
zout | 0,87 g | 0,3 g |
Gebruik
Meng 275 ml lauwwarme melk met 7 g gedroogde gist en roer goed door. Klop 1 ei (of vervanger) los in een mengkom. Voeg vervolgens 30 g zachte boter en de melk met gist toe. Meng dit samen voor 30 seconden. Voeg als laatste de bakmix toe en meng voor 5 minuten tot een mooi deeg. Bekleed een bakplaat met bakpapier en verdeel het deeg gelijkmatig over de bakplaat in een ovale vorm. Duw de rozijnen onder het deeg, hierdoor verbranden de rozijnen niet. Laat het brood 40-60 minuten rijzen. Bak het brood in 40-45 minuten op 180 °C. Laat goed afkoelen voor het aansnijden.
Op een koele, droge plaats bewaren.
Fabrikant
Peak's Free From
P.O. Box 50505
3007 JA Rotterdam
The Netherlands