U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
Merk: | Peak's |
---|---|
Artikelnummer: | A-100352 |
3,10 2,95
2,84 Excl. btw
Niet leverbaar.
Achteraf betalen op factuur
binnen 14 dagen
Gratis verzenden in Nederland & België
vanaf €75,-
Eigen Afhaalpunt
Olgerweg 2A-5 te Groningen
Tot 30% korting
op de verkoopadviesprijs
Peak's Free From Rijstmeel
Glutenvrij Rijstmeel
Ingredienten
Rijst 100%
Voedingswaarde per 100 gr | |
---|---|
energie | 1495 kj /352 kcal |
vet | 1,4 g |
- waarvan verzadigd | 0,35 g |
- enkelvoudig onverzadigd | 0,52 g |
- meervoudig onverzadigd | 0,48 g |
koolhydraten | 77,0 g |
- waarvan suikers | 0,38 g |
voedingsvezel | 0,6 g |
eiwit | 7,6 g |
zout | <0,1 g |
Gebruik
Recept voor appeltaart met kwark:
Benodigdheden: 200g universele bakmix (Peaks), 100g rijstemeel, 2 tl bakpoeder, 120g witte basterdsuiker, 160g boter of margarine, 50g magere kwark. Voor de vulling: 5 grote appels (liefst goudrenetten), 2 el rietsuiker, 75g gewelde rozijnen, 1 tl kaneel, een half geklutst ei voor de bovenkant, scheut citroensap naar smaak. Bereidingswijze: Doe de boter en suiker in een kom en meng tot schuimig geheel. Doe het ei erbij en daarna het meel met de bakpoeder erboven zeven en mixen. 50g kwark toevoegen en nog even laten draaien. Bedek met 2/3 deeg de bodem en zijkanten. Schil de appels en snijd ze in kleine stukjes. Wel de rozijnen en voeg ze samen met het kaneel, de citroensap en rietsuiker. Goed roeren en verdelen over de bodem. Maak het overige deeg met extra universele bakmix iets dikker. Maak een bol, rol het plat uit en snijd reepjes. Leg deze bovenop de taart. Bestrijken met wat ei en bestrooien met wat rietsuiker. 40 min. bakken in het midden van de oven op 160°C.
Tip: Voor eivrij recept, gebruik een ei-vervanger.
Op een koele, droge plaats bewaren.
Fabrikant
Peak's Free From
P.O. Box 50505
3007 JA Rotterdam
The Netherlands