Tot 30% korting op de verkoopadviesprijs
Gratis verzending in Nederland en België bij een bestelling vanaf €75,-
Achteraf betalen op factuur middels Klarna

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Primeal Risotto Provencaalse stijl bio (300 gr)

Primeal Primeal Risotto Provencaalse stijl bio (300 gr)
Merk: Primeal
Artikelnummer: 6115

4,31 4,95 

3,95 Excl. btw

Op voorraad. Levertijd 2 - 4 werkdagen.

Achteraf betalen op factuur

binnen 14 dagen

Gratis verzenden in Nederland & België

vanaf €75,-

Eigen Afhaalpunt

Olgerweg 2A-5 te Groningen

Tot 30% korting

op de verkoopadviesprijs

Productomschrijving Primeal Risotto Provencaalse stijl bio (300 gr)

Primeal Risotto Provencal

Ingredienten
Witte arborio rijst*, tomaat*, ui* rijstmeel*, zeezout, extra vierge olijfolie*, rode paprika*, maiszetmeel*, Provencaalse kruiden*, knoflook*, peper*, Chili peper*.
*biologisch

Voedingswaarde per 100 gr

Energie 1487 kJ / 351 kcla
Vet 2,5 gr
- waarvan verzadigd 0,5 gr
Koolhydraten 73,4 gr
- waarvan suikers 3,2 gr
Vezels 2,8 gr
Eiwitten 7,3 gr
Zout 1,8 gr

Gebruik
Doe de inhoud van het zakje in een hoge pan met 850 ml warm water. Laat sudderen met gesloten deksel gedurende 20 minuten op gematigd vuur en roer regelmatig om totdat al het water is geabsorbeerd.
Klassiek recept: Laat 1 fijn gesneden ajuin in 2 eetlepels olie fruiten. Voeg de inhoud van het zakje eraan toe, vermeng doed en doe er een half glas witte wijn bij. Laat even "zweten" en voeg daarna 850 ml warm water toe en vervolg het kookproces. 
Indien gewenstkunt u op het einde van het kookproces er nog Parmezaanse kaas aan toevoegen of voor een veganistische versie een beetje amandelpoeder. 

Droog en afgesloten bewaren.

Fabrikant
Ekibio
ZA La Boissonnette
07340 PEAUGRES

Neem contact op over dit product

Neem contact met ons op

085 - 1300990

ma - vr: 08:30 - 16:00

Lees meer

Neem contact op over dit product

Neem contact met ons op

085 - 1300990

ma - vr: 08:30 - 16:00

Primeal Primeal Risotto Provencaalse stijl bio (300 gr)

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen