Tot 30% korting op de verkoopadviesprijs
Gratis verzending in Nederland en België bij een bestelling vanaf €75,-
Achteraf betalen op factuur middels Klarna

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Primeal Tortellini groente bio (250 gr)

Primeal Primeal Tortellini groente bio (250 gr)
Merk: Primeal
Artikelnummer: 7711

3,79 3,95 

3,48 Excl. btw

Op voorraad. Levertijd 2 - 4 werkdagen.

Achteraf betalen op factuur

binnen 14 dagen

Gratis verzenden in Nederland & België

vanaf €75,-

Eigen Afhaalpunt

Olgerweg 2A-5 te Groningen

Tot 30% korting

op de verkoopadviesprijs

Productomschrijving Primeal Tortellini groente bio (250 gr)

Primeal Tortellini eekhoorntjesbrood
Semi-verse pasta met vulling van groenten

Ingredienten
Pasta: griesmeel van hoogwaardige harde tarwe*, water, palmolie**.
Vulling (26%): groenten* (variabele proporties: uien*, wortels*, prei*, selderij*, spinazie*), paneermeel* (tarwebloem*, gist*), aardappelvlokken*, palmolie**, zeezout, kruiden* (variabele proporties: knoflook*, peper*, bonenkruid*), zonnebloemolie*, emulgator: sojalecithine*
* afkomstig van biologische landbouw.
** biologische palmolie afkomstig uit duurzame en milieuvriendelijke landbouw.

Allergeneninformatie
Bevat gluten, selderij en soja.
Kan sporen bevatten van melk

Voedingwaarde per 100 gr:

Energie 1220 kJ / 289 kcal
Vet 4,3 gr
 waarvan verzadigde vetzuren 1,4 gr
Koolhydraten 51 gr
 waarvan suikers 2,1 gr
Vezels 3,4 gr
Eiwitten 7,8 gr
Zout 1,2 gr

Bereidingswijze
Breng 2,5 ltr gezouten water aan de kook. Kook de pasta zonder het bakje op een laag vuurtje. Laat 12 min. koken voor "al dente" (beetgaar) en 15 min. voor gaar.

Op een droge en koele plaats bewaren.

Fabrikant
Ekibio
ZA La Boissonnette
07340 PEAUGRES
Frankrijk 

Neem contact op over dit product

Neem contact met ons op

085 - 1300990

ma - vr: 08:30 - 16:00

Lees meer

Neem contact op over dit product

Neem contact met ons op

085 - 1300990

ma - vr: 08:30 - 16:00

Primeal Primeal Tortellini groente bio (250 gr)

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen