U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
Merk: | Terrasana |
---|---|
Artikelnummer: | 2701479 |
6,94 6,95
6,37 Excl. btw
Op voorraad. Levertijd 2 - 4 werkdagen.
Achteraf betalen op factuur
binnen 14 dagen
Gratis verzenden in Nederland & België
vanaf €75,-
Eigen Afhaalpunt
Olgerweg 2A-5 te Groningen
Tot 30% korting
op de verkoopadviesprijs
Terrasana Genmai miso eko bio
Genmai miso wordt gemaakt van biologische sojabonen en ongepolijste bruine rijst. Het wordt op traditionele wijze gemaakt door echte Japanse specialisten. In dit proces fermenteert genmai miso maar liefst 12 maanden in grote, 100 jaar oude cederhouten vaten. Hierdoor krijgt de miso een diepe, authentieke en onvergelijkbare smaak. Genmai miso is ideaal als basis voor (miso)soepen, sauzen en marinades en een handige smaakmakers voor wok- en stoofgerechten. Genmai miso heeft een gemiddeld krachtige smaak.
Genmai miso (ongepasteuriseerd) is een gemiddeld krachtige Japanse smaakmaker die op traditionele wijze gemaakt wordt van gefermenteerde sojabonen en ongepolijste bruine rijst. Fermentatieperiode: minimaal 12 maanden.
Ingrediënten:
SOJAbonen*, bruine rijst*, water, zeezout, koji-ferment
*biologisch
Voedingswaarde per 100g
Energie (kJ) 682kJ
Energie(kcal) 163kcal
Vet totaal 6,7g
Vet verzadigd 0,9g
Koolhydraten totaal 10,5g
Suikers 7,1g
Voedingsvezel 6,7g
Eiwit totaal 11,9g
Zout 9,9g
Gebruik
Gebruik 1 eetlepel als vervanger van een bouillonblokje of voor 200 ml misosoep. Gebruik als basis voor saus, marinade of dressing.
Bewaar na openen maximaal 3 maanden in de koelkast.