U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
Merk: | Terrasana |
---|---|
Artikelnummer: | 2701062 |
4,31 4,95
3,95 Excl. btw
Op voorraad. Levertijd 2 - 4 werkdagen.
Achteraf betalen op factuur
binnen 14 dagen
Gratis verzenden in Nederland & België
vanaf €75,-
Eigen Afhaalpunt
Olgerweg 2A-5 te Groningen
Tot 30% korting
op de verkoopadviesprijs
Shoyu is een milde Japanse sojasaus, die gemaakt wordt van sojabonen, tarwe en koji (een unieke Japanse schimmel). Onze shoyu wordt op bijzonder traditionele wijze gebrouwen door Japanners die al generaties lang shoyu maken. Shoyu fermenteert minimaal 12 maanden, en dat proef je! Heerlijk door (miso)soepen, bij soba- en udonnoodles, roerbakgerechten, of als dipsaus bij sushi.
Shoyu is een milde Japanse sojasaus. Wordt gemaakt van sojabonen, tarwe en koji (een unieke Japanse schimmel). Wordt volgens eeuwenoud recept bereid in Japan. Fermentatietijd: minimaal 12 maanden.
Ingredienten
water, SOJAbonen*, TARWE*, zeezout, koji-ferment
Kan sporen bevatten van soja en gluten
*biologisch
Voedingswaarde per 100g
Energie (kJ) 264kJ, Energie(kcal) 62kcal, Vet totaal 0,1g, Vet verzadigd 0g, Koolhydraten totaal 6,2g, Suikers 0g, Voedingsvezel 0,7g, Eiwit totaal 8,8g, Zout 12g, Natrium 4815mg
Gebruik
Gebruik als vervanger van zout, als dip voor sushi of als basis voor je saus of dressing.
Bewaar na openen in de koelkast tot de houdbaarheidsdatum.
Fabrikant
TerraSana
Postbus 70
2450 AB LEIMUIDEN